Přání k vánočním svátkům a do Nového roku 2024.

Vážení sportovní přátelé, členové a funkcionáři klubu, rodiče dětských členů klubu a taky naši příznivci, podporovatelé a spolupracovníci.

K nadcházejícím vánočním svátkům Vám všem přeji, ať jsou pro vás plné radosti, spokojenosti a pohody. Ať je prožijete se svými nejbližšími v rodinách, při setkáních a při společných aktivitách.

Do roku 2024 vám přeji hodně úspěchů a splněných přání ve škole, v práci, ale i v osobním životě. Vám aktivním orienťákům pak přeji, aby se vám dařilo v co nejvíce závodech, ale i v tréninku a všem co půjdou s mapou do terénu, tak rychlé mezičasy, přesné dohledávky a optimální volby postupů.

Těm co se budou podílet na organizaci závodů pořádaných našim klubem, hlavně pak těm co budou participovat na uspořádání v historii klubu zatím nejvýznamnější námi organizované akci a to Mistrovství ČR v nočním OB a závodu ŽA na krátké trati, přeji potřebné nasazení, chuť a elán v práci pro klub a jeho členy.

Přeji vám i hodně štěstí, dobré zdraví a pohodu.

Josef Juřeník –předseda SKOB Ostrava

PS: Valnou hromadu klubu SK OB Ostrava připravujeme na pondělí 12.2.2024 od 17.00 hod. Prosím, rezervujte si na tuto dobu čas pro účast na nejdůležitějším setkání členské základny.