Zimní liga 10. února očima Jindry

Karel Jurčák využil mapu Nový Dvůr 2023 vedle známého arboreta. I když byla mapa datovaná léty 2021 – 2023 v některých místech se zdála starší. Sporadické zakreslení změn zachránilo největší rozdíly a tak mohlo bez mála 120 závodníků projít s větším nebo menším úspěchem krátkou trať.

V kategoriích  DA, DB, HA a HB byly na trati motýlky – tak trochu samoúčelné, ale proč nezkusit, co je v soutěžních závodech stále častější.

Z našich 30 členů ve výsledcích vynikl Honza, který si doběhl pro vítězství v HA. Kdyby běžel jen to, co bylo nutné, náskok v cíli by byl rozdíl třídy. Petr a zraněním zpomalený Tomáš mu sekundovali v první desítce. V kategorii DA na pomyslné bedně postála Terka. Její výkonost je na vzestupu – fajn. Vlaďka profesorským výkonem a Hanka s několika slušnými mezičasy jí sekundovaly v první desítce. V kategorii HB se v první desítce urputně dojemným způsobem naháněli Ota s Jardou. V kategorie DB skončila na bedně Olesia a do první desítky se vešly obě Klárky. Jarka překvapila svižným doběhem. V kategorii C za přítomnosti trenéra Pavla sbírali zkušenosti naši nejmladší Alexandr a Agáta. Snad je krásné počasí potěšilo a zůstanou orienťáku věrní stejně dlouho jako VET – veteráni Jindra a Vašek.